Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste verkkokaupalle Mainelakeus

Rekisterin nimi:

Asiakas-, markkinointi- ja yhteistyökumppaneiden rekisteri

Rekisterinpitäjä ja rekisterin yhteyshenkilö:

Hanna-Maria Mainelakeus, 0504075585,

art@mainelakeus.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on varmistaa laadukas asiakaspalvelu, tilauksen toimittaminen ja viestintä asiakkaan kanssa. Rekisteriä käytetään markkinoinnissa ja yhteistyökumppaneiden yhteistyössä.

Henkilötietojen käsittelyperusteena on asiakasrekisterissä asiakassuhteesta johtuva oikeutettu etu, markkinointirekisterissä suostumus ja yhteistyökumppaneiden rekisterissä yhteistyöstä johtuva oikeutettu etu.

Rekisteriin rekisteröidyt henkilöt:

Mainelakeus asiakkaat, yhteistyökumppanit ja markkinointirekisteriin ilmoittautuneet.

Rekisteröitävät tiedot:

Asiakkaan antaessa tilauksen yhteydessä rekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, ip-osoite, sähköpostiosoite ja tilattu tuote/palvelu. Henkilötietoja säilytetään kirjanpitolain lainsäädännön mukainen aika.

Yhteistyökumppaneista rekisteröidään sähköpostiosoite ja yhteistyötiedot ja niitä säilytetään yhteistyön määrittelemä aika.

Markkinointirekisteriin rekisteröidään henkilön sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes henkilö peruuttaa suostumuksensa tai havaitaan, että yhteystiedot eivät enää toimi.

Henkilötietojen lähde:

Rekisteröity itse toimittaa tiedot.

Rekisterin suojaus:

Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään MAINELAKEUDEN toimitiloissa lukitussa tilassa.

Sähköisesti tallennetut tiedot: Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään MAINELAKEUDEN tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tällaisia keinoja ovat esim. salasanat.

Henkilötietojen vastaanottajat:

Mainelakeus voi käyttää yhteistyökumppaneita asiakaspalvelun laadun ja viestinnän tehokkuuden varmistamiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi kirjanpitäjä tai jos tuotteet toimitetaan asiakkaalle suoraan yhteistyökumppanilta.

Rekisteröidyn oikeudet:

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen:

-Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Yhteysteidot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on maksutonta.

-Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

-Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa markkinointirekisteriin antamansa suostumuksensa.

-Rekisteröidyllä on tietyissä tilanteissa oikeus tietojensa poistamiseen.

-Rekisteröidyllä on tietyissä tilanteissa oikeus siirtää henkilötietonsa järjestelmästä toiseen.

-Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetun toimistoon (tietosuoja.fi)

Oikeuksien toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Rekisterissä ei tehdä automaattista päätöksentekoa

Tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Tietoja muokattu viimeksi 21.10.2021

Ostoskori

0

Ostoskori on tyhjä.